https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

LinkedIn Nedir Nasıl Kullanılır

Linkedin Nedir?

Linkedin, günümüz sosyal medyası açısından internetin ayrılmaz parçalarından biri olarak kabul edilen iş tabanlı sosyal ağlardan biridir. Esasen Linkedin’in diğer sosyal ağlardan pek bir farkı yoktur. Her işleyişi diğer normal sosyal ağlarda olduğu gibi olmasına karşın Linkedin’in amacı tamamen iş dünyası odaklı bir sosyal ağ ve platform olmaktır.

Linkedin Nasıl Kullanılır?

Mail adresiniz aracılığı ile Linkedin’e üye olduktan hemen sonra Linkedin profilinizi oluşturabilir ve ardından iş dünyasının yegane sosyal ağı olan Linkedin’i kullanmaya başlayabilirsiniz. Linkedin içerisinde kendi meslek grubunuzdan kişilere erişip bu kişilerle irtibata geçebilir ve meslek grupları meydana getirerek kolay ve etkili etkileşimler meydana getirebilirsiniz. Linkedin internet kullanıcılarının kendilerine iş bulabilecekleri ve işçi arıyabilecekleri de en ideal platformlardan biridir.

Tamamen iş dünyası odaklı yapılan paylaşımlar sayesinde Linkedin’i kullanarak iş hayatınızda daha ileriyi hedefleyebilir ve diğer tüm Linkedin kullanıcılarında olduğu gibi sizler de iş dünyası üzerine paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kısacası Linkedin’i iş aramaktan işçi aramaya kadar aklınıza iş ile ilgili gelebilecek her türlü konu hakkında yardım almak için kullanabilirsiniz.

Hakkında SMH MAKALE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir