https://juragankomik.com
Perşembe , 25 Nisan 2024

Meetup Nedir Nasıl Kullanılır

Meetup Nedir?

Ne kadar yetenekli olursanız olun, dünyanın en zor işlerinden biri, ilgi alanları aynı olan bir grubu tutup bir organizasyon meydana getirmek ve herkesi orada toplamaktır. Evet, gerçekten zor bir iş olan bu toplantı ve organizasyon işleri Meetup sayesinde çocuk oyuncağına dönüyor. Adından da anlaşılacağı üzere Meetup bir topluluğun kendince organizasyon kurduğu ve bu organizasyonunu organize etmesine yardımcı olan web sitesidir.

Meetup Nasıl Kullanılır?
Meetup üzerinden kullanıcılar ilgi alanları, bölgeleri, kariyerleri, zevkleri ve daha sayısız kritere göre gruplar oluşturuyor. Daha sonra bu gruplar içerisinde bir organizasyon ve bir etkinlik meydana getirilip, tüm bu kullanıcıların en kolay şekilde bu etkinliklerden haberdar olması sağlanıyor. Böylece insanlar kendi zevklerine sahip olan kişiler ile istedikleri konu hakkında görüşmek ve etkinlik düzenlemek için zahmetsizce bir arada toplanabiliyor.

Meetup’u bu kadar popüler hale getiren en önemli özelliği Android ve iOS gibi mobil işletim sistemleri için gerçekten kaliteli uygulamalar sunmuş olmasıdır. Meetup’ın mobil uygulamaları etkinlik hakkında mesajlaşma, yer bilgisi, etkinlik bilgisi gibi tüm detayları kullanıcıların anında önüne getiriyor. Bu sayede Meetup ile renkli organizasyonlar meydana getirmek veya bu organizasyonlara katılmak çocuk işi oluyor. Meetup’un tek eksik olan özelliği Türkçe dil özelliği. Yine de Türkçe dil özelliğinin eksikliğine karşın ülkemizden oldukça fazla internet kullanıcısı etkinlikler ve organizasyonlar için Meetup’ı kullanıyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir