https://juragankomik.com
Cuma , 19 Nisan 2024

Otomotiv Sektörü Bayilerini Online Tahsilata Taşıyor

Oto yedek parça sektörü firmaları bayilerinin tahsilat sorunlarını ortadan kaldırmak ve süreçleri kolaylaştırmak için online tahsilat sistemine geçiyor. E-Çözüm tarafından geliştirilen Netahsilat yazılımını kullanan Neko Otomotiv bayilerinin kredi kartı ile peşin ve taksitli ödeme alabilmelerini sağlayarak satışlarına önemli bir kolaylık getirmiş oldu.

E-ticaret sektörünün öncü kuruluşu E-Çözüm tarafından geliştirilen online tahsilat yazılımı Netahsilat ‘ı tercih eden firmalar arasına Neko Otomotiv de katıldı.

1990 Yılında kurulan, bugün 3 şubesi ve 73 çalışanı ile 1900 ‘den fazla toptan oto yedek parça bayisine hizmet veren Neko Otomotiv, Netahsilat yazılımını devreye almasıyla birlikte bayilerine ve bayilerinin müşterilerine kredi kartı ile cazip koşullarda taksitli ödeme olanakları sunmaya başladı.

2000 Yılında 16 bin çeşit ürünlü e-ticaret sitesi Sanal Oto Market’i kurarak otomotiv sektöründe bir ilke imza attıklarını belirten Neko Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Necati Kosova, Ağustos ayı sonunda Avrupa ‘nın en büyük sanal oto yedek parça web sitesini hayata geçireceklerini ayrıca tüm bayilerine de geniş imkânlar sunabilecek şekilde e-tahsilat sistemi ile bir başka ilki başarmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

E-Çözüm Yönetim Kurulu Üyesi Arif Sarı ise Netahsilat yazılımlarına özellikle geniş bayi ağı olan tedarikçilerin ilgi gösterdiğini belirterek “Farklı ölçeklerdeki tedarikçiler için geliştirdiğimiz Netahsilat, tedarikçilere tahsilat kolaylığı, bayilere rekabet üstünlüğü, son kullanıcıya ise ödeme avantajları sağlıyor. Kısa bir zaman içinde ürünümüze gösterilen ilgiden çok memnunuz. Neko Otomotiv ‘e kurduğumuz sistem şirketin ERP sistemi olan Logo Tiger ile entegre.” diye konuştu.

Ürünlerini KOBİ ve Kurumsal olmak üzere iki seri olarak işletmelerin kullanımına sunduklarını belirten Sarı “Aldığımız olumlu tepkiler ışığında online tahsilat alanında güvenli çözümler ve yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hakkında neticaret

Türkiye'nin Öncü E-Ticaret altyapı sağlayıcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir