https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Partiler Adayını Sosyal Medyadan mı Belirleyecek?

Adaylar açıklanmadan önce kulislerde hareketlilik başladı.  Aday adayları Aday olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyayetleri, dernek ziyaretleri, mahalle ziyaretleri yanında adaylar sosyal medyayı da etkin kullanmaya başladı.

Gezi süreci bakış açısını değiştirdi

Bilindiği gibi gezi süreci ile birlikte partiler sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başladı. Geziden önce milletvekillerinin yarısı bile sosyal medyada değilken şimdi nerdeyse tamamının resmi hesapları oldu. Parti genel merkezlerinden sızan bir bilgiye göre aday adayları arasında sosyal medyayı etkin kullanan adayların tercih edileceği yönünde bir kanaat oluşmuş durumda.

Mersin’de durum nasıl?

Mersin’de tüm parti aday adayları incelediğimizde Ak Parti aday adaylarının etkin olduğunu 6 aday adayı arasında 3 tanesinin sosyal medyada etkin olduğunu bunlar içinde de Av. Ali Kalınlı’nın tüm sosyal ağlarda takipçi sayısının çok fazla olduğunu gözlemledik.

Muhtemel aday Ali Kalınlı mı?

Mersin doğumlu olan, 1983-1987 yılları arasında Refah Partisi İl Başkanlığı görevinde bulunan Ali Kalınlı, 33 yıldır Mersin’de serbest avukatlık yapıyor.
2009 Yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan Ali Kalınlı’nın Ankara kulislerinde  adının sıkça geçtiği sızan haberler arasında.

Ali Kalınlı’nın Facebook ve Twitter profilleri:

Facebook: https://www.facebook.com/avalikalinli
Twitter: https://twitter.com/AliKalinli

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

One comment

  1. yok artık bunlarıda mı görücektik :)
    paylaşım için teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir