https://juragankomik.com
Perşembe , 28 Mart 2024

Teradata Türkiye’ye yeni Profesyonel Hizmetler Müdürü

Sektörün önde gelen isimleriyle kadrosunu güçlendirmeyi ve genişletmeyi sürdüren Teradata Türkiye’de, Uğur Karakaya, Profesyonel Hizmetler Müdürü olarak atandı.
 
Veri ambarı alanında lider konumda bulunan Teradata Türkiye, deneyimli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye ve genişletmeye devam ediyor. BT sektörüne yönelik çözüm odaklı satış ve danışmanlık yöneticiliği alanlarındaki uzmanlığı ile öne çıkan Uğur Karakaya, Profesyonel Hizmetler Müdürü olarak atandı.
15  yıldır büyük ölçekli kurumsal projelerde çözüm oluşturma, iş geliştirme ve projelerin hayata geçirilmesinde önemli pozisyonlarda görev alan Uğur Karakaya, Teradata Türkiye ekibine katılmadan önce Oracle’da Danışmanlık Uzman Yöneticisi olarak görev yapıyordu. Ayrıca Oracle ECEMEA bölgesinde Teknoloji Danışmanlığı Liderliği görevini de yürüten Uğur Karakaya, sorumlu olduğu bölgede teknoloji alanının gelişmesinde de önemli rol oynadı. 
 
Teradata hakkında:
Dünyanın en büyük şirketlerine veri ambarı, kampanya yönetimi ve büyük veri (big data) çözümleri sunan Teradata, 1979 yılında kurulmuştur ve faaliyetlerini 30 yıldır temelde yalnızca veri ambarı ve analitik çözümler odaklı olarak sürdürmektedir. Dünyada 20’den fazla petabayt ölçeğinde veri ambarı kurulumu gerçekleştirmiş olan Teradata, Amerika’nın en etik 10 şirketi ve en iyi 10 yazılım şirketi listesinde bulunmaktadır.
1300’den fazla müşterisinin veri ambarı tedarikçisi konumundaki Teradata, son 8 yıldır Gartner veri ambarı sağlayıcıları raporunda lider konumda bulunmaktadır.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir