https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Turkcell TV Plus

Online TV servisine Turkcell şimdilik noktayı koydu. Turkcell TV Plus adı verdiği servisle farkli cihazlardan TV izletecek.
Turkcell artık televizyon izleyicisini, izleyici olmaktan çıkarmayı planlıyor. Tanıttıkları Turkcell TV Plus ile birlikte artık TV izlerken sosyalleşebilecek, arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.
Bugün özel açıklamalar yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar şunları söyledi:Turkcell TV Plus hem mobil olarak tablet ve akıllı telefonlar üzerinden, hem de internet aracılığıyla internet tarayıcınız üzerinden izlenebiliyor. Tabii üyelik için şu anda Turkcell aboneliğinin zorunlu olduğunu tahmin etmeniz güç değil.
Sistem ne yazık ki yurtdışından kullanılamıyor. Sebebi sorduğunda ise filmlerin telif hakları nedeniyle yurtdışında yayın yapamayacaklarını söyledi. Aynı anda bir üyelik ile akıllı telefon, tablet ve web’de izlenebilecek olan Turkcell TV Plus aynı anda iki akıllı telefon üzerinden izlemek istediğinizde ise iki ayrı üyelik gerektiriyor.
Paketler neler?
Dört ayrı paket seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak olan Turkcell TV Plus’ın Başlangıç adlı paketi haziran ayına kadar ücretsiz olarak izlenebilecek.Diğer paketler ise Standart Paket (5.90 TL / ay), Sinema Paketi (9.90 TL / ay) ve Lig TV Paketi (14.90 TL / ay) olarak belirlenmiş.
Turkcell TV Plus’ın diğer avantajı izleyicilerinin sosyalleşmesine izin veriyor. Programın arayüzü sayesinde arkadaş edinebiliyorsunuz.
Oluşturduğunuz listelerdeki insanların neler izlediğini görebiliyorsunuz, hoşunuza giderse siz de tek tıklamayla izlemeye başlayabiliyorsunuz.
Ayrıca izlediğiniz TV kanalı ya da programı hakkında Twitter üzerinde yazılan tüm Tweet’leri görebiliyor, arkadaşlarınızla sohbet edebiliyor ya da direkt olarak Tweet atıp, Facebook üzerinden paylaşımlar yapabiliyorsunuz.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir