https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Twitter Destekleyici Analiz Siteleri ve İşlevleri

Twittercounter

Twitter Counter, takipcilerinizin, takip ettiklerinizin ve twitlerinizin guncel istatistiklerini cikarir. Ayrica birden fazla twitter hesabini karsilastirabilir, boylelikle kendi twitter hesabinizi rakiplerinizle kiyaslayabilirsiniz.

twitteranalyzer

Google Analytics kullanmayi seviyorsaniz bu araci kullanmayi seveceksiniz. Twitter Analyzer’in bazi heyecan verici ozellikleri arasinda takipcilerinizden kac kisinin mesajlarinizi ReTweet ettigini bulabilmenizdir ve sizin hakkinizda neler yazdiklarina bakabilmenizdir. Twitter istatistikleri, aliskanliklariniz ve daha bir cok kategoride analiz yapilabiliyor.

Tweetstats

Tweetstats, twitter istatistiklerinizin grafigini cizer. Mesela, saatte kac tweet yazmissiniz, tweet zaman cizelgeniz, yanit istatistikleriniz gibi. Ayrica size twitlerinizin bulut kumesini de gosterir.

Twitalyzer

Twitalyzer, herhangi bir twitter kullancisinin aktivitesini inceleyebilir ve faydali olan bir cok rapor cikarabilir. Bunlar arasinda, twitter’inizin etkisi, populerligi, twitlerin yayilim hizi ve hesabinizin comertligidir. Bu olculerin aciklamasi sitede verilmistir.

Twitturly

Twitturly Twitter diyarinda ucusan URL’leri yani web adreslerini inceler ve twitter sakinlerinin hangi konulardan konustugunu analiz eder. Sakinlerin URL twitledigi her an, Twitturly bunu kaydeder ve bunu o URL icin biro oy olarak kabul eder. 24 saat icerisinde hangi URL daha fazla oy almissa o URL daha ustte listelenir. Bu kadar basit bir sistemi vardir.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

One comment

  1. güzel paylaşım olmuş teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir