https://juragankomik.com

Twitter’da takibe değer kişileri nasıl buluruz?

Herkes Twitter hesabındatki takipçi sayısını elbette arttırmak ister. Fakat gidip Bakkal Mehmet amcanın Twitter hesabını takip etmek size genellikle hiçbir şey kazandırmayacaktır, çünkü bu amcamız genellikle Twitter’a ayda yılda bir girecek. Yani ne sizin attığınız Tweet’leri RT edecek ne Favori olarak ekleyecek ne de size mention katacakdır. Peki, gerçekten takibe değer kişileri nasıl bulacağız?

Öncelikle tweetleri çok fazla RT alan birkaç kullanıcı takip edin, ardından herhangi bir Tweet’i kendinize baz alın ve bu Tweet’i kimlerin RT ettiğine bakın. Tabi sadece bakmak ve boş geçmek olmaz, aynı zamanda bu insanları takip etmeye başlayın. Genellikle bu insanlar böyle tweetleri RT ettiklerine göre aslında sizler için de en uygun twitter takipçilerinden birisidir demektir.

Böyle kişileri takip ederek hesabınızda kısa süre içerisinde RT ve Fav. artışlarını görebilmek mümkün olacaktır. Fakat elbette bu kullanım daha çok kişisel alanda işe yarar. Yani, markaların sayfası ile böyle numaralara kalkışmasanız iyi edersiniz.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

One comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir