https://juragankomik.com

Uludağ Sözlük İphone uygulamasını kullanmaya başladı

 

 

 

 

 

 

Mobil kısmındaki sancılı süreçleri atlatan ve sürekli geliştirmelerle sosyal medyaya katılımcılığı telefondan da arttıran sözlükler, Iphone’larla da kendilerine bağlantı konusunda hız kesmiyor.

Sosyal medya ve sözlüklerle yakından ilgilenen tüm kullanıcılar sözlüklerin de mobil, iphone ve diğer uygulamaları gerçekleştirmeleri için baskı unsuru oluşturmaktalar. Bu ihtiyaç doğrultusunda insanların dünya’yı avucunun içinde takip edebileceği teknoloji geliştikçe, sözlükler de bu gelişimin içinde ister istemez bulunmak zorunda kalıyorlar.

Son olarak  Uludağ Sözlük yazarları da artık sözlüklerine Iphone’larıyla erişme imkanına sahip oldular.  2011 yılından bu yana gerçekleşeceği konusunda söylentilerin var olduğu Uludağ Sözlük Iphone uygulaması, özellikleriyle yazarlarının ve ziyaretçilerinin sözlüğe her zaman erişebilmesi sağlanmış halde.

Uygulamayla birlikte entry girme, editleme, silme, mesaj gönderme, cevaplama gibi sözlüğün temel imkanları yazarlarına sunulmuş. Tüm bunlara ek olarak fotoğraf çekip anında Uludağ Sözlük Galeri’ye yükleyebilme özelliğiyle de anlık görüntüler artık sözlüklerde boy gösterecek ve sosyal medyanın görsel gücü daha da artacak gibi.

Apple tarafından da onaylanan uygulamayı kullanmak isteyenler belirtilen adrese tek tıkla uygulamayı indirip kullanmaya başlayabiliyorlar.
http://itunes.apple.com/tr/app/uludag-sozluk/id517472663?l=tr&mt=8

 

Hakkında biradetbeyfendi

İstanbul Üniversitesi Sözlük Moderatörü/ Uludağ Sözlük Yetkilisi/ Ekşi, İtü ve envai çeşit sözlük yazarı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir