https://juragankomik.com
Salı , 16 Nisan 2024

Wunderlist Nedir Nasıl Kullanılır

Gündelik yaşantımızda hepimizin zamanında yapması gereken şeyler var. Unutmamak istediği ve kesinlikle doğru zamanda hatırlanması gereken her konuda Wunderlist size yardımcı olup, adeta kişisel asistanınız haline geçiyor. Wunderlist, kullanıcıların gündelik hayatı içerisinde ihtiyaç duyabileceği hemen her şeye sahip olarak tasarlanmış bir uygulama. Bir not defteri, hatırlatıcı, yapılacaklar, kontrol listeleri ve daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bu asistanın içerisinde sizleri bekliyor. Uygulamanın en keyifli yanı Online yapıya sahip olması ve bu sayede istediğiniz zaman konuya başkalarını da davet edebiliyor olmanızdır.

Örneğin bir proje üzerinde çalışıyorsunuz ve yapılacaklar konusunda sürekli olarak mail ve telefon ile diğer grup üyelerinin vaktini almak istemiyorsunuz. O halde Wunderlist aracılığı ile gerçekleştireceğiniz davetten sonra tüm bunları maziye gömebilirsiniz. Wunderlist bulut sunucular aracılığı ile çalıştığı için verilerinizi kaybetme ihtimalini sıfıra indiriyor. Bulut sunucu teknolojisi sayesinde aynı verilerine tüm platform ve cihazlar üzerinden de kolaylıkla erişebiliyorsunuz.

Wunderlist kullanıcısı olmak için sadece bir iOS, Android veya Web’e ulaşabileceğiniz cihaza sahip olmanız yeterli. Ardından Wunderlist’in uygulamasını ilgili uygulama marketlerinden indirerek yada web sürümü üzerinden ziyaret ederek kendinize bir hesap oluşturup kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Hesap oluşturulması aşamasında dilerseniz Facebook veya Google+ hesaplarınızı kullanabilirken ayrıca mail adresinizle de bir Wunderlist hesabına sahip olmanız mümkün.

Gelişmiş tasarımının yanı sıra ücretli kullanıcılar için Wunderlist Pro ayrıca ekstra özellikler, detaylı veri yedekleme ve tasarım seçenekleri gibi ögeler de sunabiliyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir