https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Yalın “Yeniden” İzlenme Rekorları Kırıyor!

Yeniden 8 milyon dinleyiciye ulaştı. Yalın Yeniden İzlenme Rekorları Kırıyor.

Aşk şarkılarının benzersiz sesi Yalının Cornetto için besteleyip seslendirdiği Yeniden isimli şarkısının klibi izlenme rekorları kırıyor. Yalının da rol aldığı ve çekimlerinin Mallorcada gerçekleştirildiği klip, 2 hafta içinde 8 milyondan fazla izlenme oranıyla geçtiğimiz hafta dünya çapında en çok paylaşılan viral videolar arasında 3. sıraya yükseldi.

Aşkın sesi olarak anılan Yalının aşkın resmi dondurması Cornetto için yaptığı şarkı ve Mallorcada çekilen klibi sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Geçen yıl yaptığı ‘ Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda’ şarkısı ile sosyal medyada dinlenme ve izlenme rekorları kıranYalın, Cornetto için yazdığım bu yeni aşk şarkısının geçtiğimiz yıl olduğu gibi rekora koşmasından dolayı çok mutluyum dedi.

Yalının rol aldığı ve Fran Torres yönetmenliğinde İspanyanın Mallorca şehrinde çekilen klip,ilk iki hafta içinde 8 milyondan fazla kez izlendi.

İki yıldır dünya çapındaki bir proje için aşk konulu kısa filmler çeken Cornetto,geçtiğimiz yıl da Yalın ile işbirliği gerçekleştirerek yine bir aşk şarkısı olan Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda ile geçen yaza damgasını vurmuştu. Yayınlandığı tüm platformlarda büyük ilgi gören şarkının klibi 30 milyonun üzerinde izlenmeyle, 2013 senesinde dünyanın en fazla paylaşılan 6. viral videosu olmuştu.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir