https://juragankomik.com
Perşembe , 25 Nisan 2024

Yeni Mobil Browser

Bildiğiniz gibi Türkiye’de Türk yapımı doğru düzgün bir mobil tarayıcı bulunmamakta, özellikle Türkiye’de Android’in oldukça aktif olarak kullanıldığını düşünürsek Türk yapımcıların harekete geçmek için çok geç kaldığını söyleyebiliriz, bu durumu CNT INTERACTIVE değiştirmekte kararlı, öyle ki tamamen Türklere özel bir tarayıcı geliştirerek tamamen ücretsiz olarak Android platformuna sundu.

Türk yapımcılar tarafından geliştirilen ve Türk alışkanlıkları göz önünde bulunarak tasarlanan Tably Tarayıcı’nın birçok özelliği bulunmakta, ilk olarak başlangıç sayfasından bahsedelim, Türkiye’de en çok ziyaret edilen sayfaları bir araya toplayarak başlangıç bölümünde hızlı erişim olarak ayarlanmış durumda.

Tably Tarayıcı’nın en iyi özelliklerinden bir tanesi de, dahili olarak QR kod okuyucu yazılımı bulunması diyebiliriz, kod okutmak için başka bir yazılıma ihtiyaç duymanız engellenmiş ki bu oldukça iyi diyebiliriz. Bunun yanı sıra gezindiğiniz siteler arasından beğendiklerinizi elinizin altına yerleştirmek, sık sık ziyaret etmek için kaydetmek mümkün. Eğer internette gizliliğe önem veriyorsanız Tably Tarayıcı’da gizlilik modu da oldukça başarılı bir şekilde çalışmakta. Bu modu aktif ederek girdiğiniz hiçbir sitede izinizi bırakmadan, geçmiş kaydı tutmadan gezinti yapabiliyorsunuz.

Tably Tarayıcı’nın bir çok özelliği bulunmakta, en iyi yanı ise Türk dokunuşları, tasarımı ve Türklere uyarlanan arayüz bölümü diyebiliriz, Tably Tarayıcı başlangıçta da söylediğimiz gibi tamamen ücretsiz, Android cihazınıza indirmek için;

Ücretsiz İndir: Tably Tarayıcı

Tanıtım Videosu: Tably Tanıtım Videosu

Hakkında Mert Usluer

Sosyal medya, teknoloji ve bir çok konuda yazar. "sosyalmedyahaber.com"

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir