https://juragankomik.com

Yürüyen Ölüler Serisi Yeniden Başlıyor #kitap

Onlar her ne kadar yürüyen ölüler olsalar da aslında hikayeleri oldukça uzun bir zaman önceye dayanıyor. The Walking Dead ismini insanlar ilk olarak 1936 yılında sinema afişlerinde gördüler. Korku tabanlı olarak hazırlanan bu film oldukça iyi bir ilgi topladı, ardından da bu seriye ait çizgi romanlar çıkış yaptı.

Dedik ya onlar her ne kadar yürüyen ölüler olsalar da efsaneleri o kadar da ölü değildi diye, çizgi romanlarının ardından da bu çizgi romanları odak alan bir TV dizisi ile tüm dünya The Walking Dead yani Yürüyen Ölüler’in hayranı olmaya başlamıştı. Son olarak bu kadar yapımın ardından bir de bu yürüyen ölülerin kitaplarını elden geçirmek gerekiyor.

Fantastik roman dalında en iyilerden birisi olmaya aday olan Yürüyen Ölüler bu sefer Jay Bonansinga’nın kaleminden çıkarak okurları ile buluşmaya hazırlandı. İlk yorumlar da okuyanları için oldukça tatminkar. Şahsi yorumumu katacak olursam eğer gerçekten fantastik roman dalında en iyilerden birisi olmaya aday bir kitap.

Yürüyen Ölüler Serisi Yeniden Başlıyor

Kitabın telif haklarını elinde bulunduran Ren Kitap, Yürüyen Ölüler serisini yeniden basıyor. Üçüncü kitabı ile birlikte ilk iki kitap da yeniden baskıya girecek. Serinin 10 kitaptan oluşacağı tahmin ediliyor.

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir