https://juragankomik.com
Perşembe , 18 Nisan 2024

Ben de Özledim Neden Tutmadı?

Leyla ile Mecnun’un kadrosu tarafından hazırlanan Ben de Özledim dizisi  ekranlara veda ediyor. İşler Güçler modeliyle leyla ile mecnun sonrası kendi hayatlarını dizileştiren L&M Ekibinin Yapımcı firması Eflatun Film, dizinin 13. Bölüm itibarıyla sonlandırılacağını açıkladı.

Dizi sosyal medyada da L&M etkisini yakalayamamıştı. L&M ile rahatça TT’lere girebilen ekip Ben de Özledim ile aynı sosyal medya popülerliğini yakalayamamıştı. Diziler ve filmler konusunda eleştirileri ile dikkat çeken ekşi sözlük yazarlarının yorumları şöyle;

bağıra bağıra eğreti giden diziydi, nihayet olması gerekeni yapıp bitiriyorlarmış. 

basbaya işler güçler yapmaya başladılar, ilk bölümden “abi öyle şey yapılmaz, kopyacı mıyız biz” gibi diyaloglar kurdukları halde hem

nal

elitlerin dizisi. bunu öğrendik. öyle ki kötü olduğunu söyleyince troll olduk, cahil olduk, koyun olmamıza az kaldı.

sizinkine benzemeyen fikirlere saygı duymayı öğrenemedikçe bir * olamazsınız, bunu öğrenin artık.

yenidengelseydimhayata
 
final yapacak olmasıyla üzmüştür. itiraf ediyorum bu diziyi l&m’den sonra çok bekledim, çok heyecanlandım ama saat 11.30’a alınınca hep yarım yamalak, uyuklayarak izledim. çünkü çok yorgun oluyordum malesef. yine de gözümü açtığımda karşılaşmak güzeldi. değişik bir şey hissettiklerim. garip bir şekilde hayatımıza sızdılar ve ben hep bi şekilde kalsınlar istiyorum. dağılmayın işte ne bileyim.

sapkadan adam cikaran tavsan
 
eğer gerçekse -ki gerçek olduğu funda alp tarafından doğrulandığı söyleniyor- bitmesi gerçekten üzmüştür. hayatıma renk getiren sayılı şeylerden biriydi lan bu. biliyorum son bölümlerine doğru bi durağanlaştı falan ama toparlarlardı lan. kötü oldu. en büyük hata galiba acele etmeleriydi ve yayın saatlerinin geç olmasıydı (bir de çarşamba günü olması reyting kayıplarının tuzu biberi oldu ne yazık ki) tabii ikinci hata onlarla ilgili değil.
umarım aynı hataya bir daha düşmeden yavaş yavaş ama yüksek tempolu bir yapımla geri dönerler. bu kadro kesinlikle böyle harcanmamalı. yeniden görmek istiyoruz kendilerini.
kısacası; çok yalnızım n’olur dağılmayın lan….

fullmetalanil
 
bitmesine üzüldüğüm dizi. ancak gerek sosyal medyadaki kendini beğenmiş tavırları (özellikle sosyal medya sorumlusu sanırım o arkadaş) gerek dizi bitecek mi haberimiz yok derken yazın ortasında bu dizinin çekimlerinin yapıldığının ortaya çıkması bende ekibe dair sıcaklığı kaybetmeme yol açmıştı. kimse kusura bakmasın da ben de bizi yalnız bırakmak için değil tamamen maddi sebeplerle bu diziyi yaptıklarını düşünüyorum ki bi yere de bağlanamayacağı ortadaydı. keşke leyla ile mecnun bi şekilde devam edebilse…
umarım burak aksak’ın daha farklı projeleri vardır aynı kadro ile ama biraz kafasını toplaması lazım sanki kendisinin.

message
 
her türlü sevdiğim dizi. eksik yanları olabilir, kötü yanları olabilirdi ama onlar bizimkiler. bu fırsatı iyi kullanamadılar sanırım. ben yine güldüm, eğlendim. biraz ara versinler kafaları toplasınlar.yeni işlerle takip edelim. ama dağılmayın arkadaşlar.

harry piper
 
ekibi çok sevmeme rağmen ilk sezonunda bitecek olmasına şaşırmadım dersem yalan olmaz. leyla ile mecnun’dan sonra hiç es vermeden yola devam ettikleri için resmen ”mesleki körlük” denen duruma yakalandılar. ben de özledim hiç özgün olamadı maalesef, %90 l&m, %10 da onur ünlü ve burak aksak kafasıydı.

eğer ara verdikleri dönemde kafalarını dinlerlerse, leyla ile mecnun dışında da absürd komedi-drama yapabileceklerini herkese göstereceklerinden eminim… zira bu adamlar gerçekten çok iyiler.

theogonia

Hakkında Hasan Yener

SM Haber Genel Yayın Yönetmeni SEO - Digital Pazarlama - Sosyal Medya Pazarlama iletisim@sosyalmedyahaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir