https://juragankomik.com
Cuma , 26 Nisan 2024

Süleyman Demirel’den Kılıçdaroğlu’na Ergenekon Maili

Malumunuz olduğu üzere CHP bazı ergenekon sanıklarını milletvekili adayı gösterdi.  Aday gösterilen bazı ergenekon sanıklarının daha önce CHP ile alakası olmayan kişiler olduğu gazetelerde yazılıp çizildi. Hatta bu kişilerin CHP’den aday olmasını 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in istediği ve CHP’ye bu yönde telkinlerde bulunduğu söylendi. Süleyman Demirel ise bu iddiaları şiddetle reddetti.

Bugüne kadar ortaya atılan iddialar birer iddia olmaktan öteye gidemedi. Ancak sosyalmedyahaber.com olarak Süleyman Demirel’in Kemal Kılıçdaroğlu’na ergenekon sanıklarını aday yapması için gönderdiği maili ve dahası Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Süleyman Demirel’e attığı cevap niteliğinde maili ele geçirdik. Büyük araştırmacı gazetecilik örneği olan bu mailleri kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.


İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun kemalkilicdaroglu_98@yahoo.com.tr adresine Süleyman Demirel’in demirel_suleyman_9@hotmail.com.tr adresinden gelen mail. Mailde açıkça görüldüğü üzere 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bazı ergenekon sanıklarının CHP’den aday gösterilmesini istirham ediyor. Ayrıca aday göstermezsen sen bilirsin gerçi diyerek tehdit etmesi de gözlerden kaçmadı. Mailde Süleyman Demirel aday gösterilmesini istediği milletvekillerinin listesini de mailin sonuna eklemiş. Ancak bu listenin sadece en üstteki üç kişisi mailde açıkça görülebiliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun maile cevabı da ilginç;

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Demirel’e cevap niteliğinde yazdığı mailde de görüldüğü üzere ergenekon sanıklarının CHP’den aday gösterilmesi ricasını kabul ediyor. Kabul etmekle de kalmıyor Demirel’in aday gösterilmesini istediği kişilerin CHP’de vekil olması bizim için bir onurdur diyor.

Demirel’in gönderdiği aday listesinde tam 14 tane şahıs olduğu da gelen iddialar arasında.

Hakkında admin

One comment

  1. ahahah. nasıl yani ya? ayakta zor duruyor diye iddia ettikleri adam mail mi atmış? ccc süleyman hacker team ccc.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir